fbpx

Як «катком» по супернику: «Верес» розгромив «Ужгород»

Діліться інформацією з друзями:

Рівненський «Верес» продовжує не помічати суперників. Цього разу «жертвою» рівненської команди став новачок другої ліги – ФК «Ужгород».

Дебют матчу склався на користь «Вереса». Вже на другій хвилині Юрій Соломка в стрибку головою «замкнув» передачу Мар’яна Мисика – 1: 0. На куражі рівняни ще кілька разів пробивали по воротах закарпатців. І в одному з епізодів Михайло Шестаков сильним ударом подвоює перевагу господарів – 2:0.

Варто зазначити, що «Ужгород» пробував атакувати. Але безуспішно. Все ж господарі діяли  набагато винахідливіше. І на 27 хвилині, рятуючи свої ворота, ужгородець Кирило Пасічник зіграв рукою. І побачивши перед собою червону картку, залишив гостей у меншості. І «Верес» забив втретє. Штрафний від Мисика воротар гостей Михайло Готра відбив, але перед собою. А нестримний Соломка встиг першим на добивання – 3: 0. Втім, вже через три хвилини Сергій Любчак своїм вилученням «вирівняв» склади.

На старті другого тайму Юрій Соломка був близький до хет-трику. Цього разу гостей врятувала стійка воріт! Після цього гра дещо заспокоїлася. Підопічні Юрія Вірта впевнено довели гру до “сухої” перемоги, яка стала для рівнян четвертою поспіль у чемпіонаті. І допомогла нашій команді впритул наблизитися у турнірній таблиці Групи “А” до лідерів: “Полісся” (31 очко) і тернопільської “Ниви” (30). У нас – 29 і домашня гра з аутсайдером, «Оболонню-2» знову вдома, у Млинові.

Микола ПІКУЛА