fbpx

Рівненські баскетболістки поступилися чемпіонкам

Діліться інформацією з друзями:

Після тріумфальних матчів з БК «Франківськ», на рівненських баскетболісток чекало важке випробування – домашні матчі з чемпіоном країни, столичним «Київ-Баскетом».

Напередодні у БК «Рівне-ОШВСМ» дозаявили нашу вихованку Владу Кібу, яка повернулася з «Прометея». На жаль, півроку, що рівнянка провела у складі цьогорічного лідера жіночого чемпіонату, вона практично не мала ігрової практики. Тому, щоб отримати гідний ігровий у своєму клубі, Владі доведеться чимало попрацювати.
У суботній грі Кіба записала на свій рахунок лише одне очко за 16 хвилин. Сподіваємося, вона надолужить прогаяне і знову буде на провідних ролях у команді.
Першу половину гри на майданчику точилося рівне протистояння. хоча більше часу лідирували саме гості. А ось третя чверть стала для рівнянок провальною, що й відобразилося на результаті гри. Перед заключною чвертю киянки лідирували – 65:36. Цю 28-очкову перевагу гості зберегли, хоча в останні 10 хвилин активніше діяли господарки. Але,зрозуміло, ліквідувати таке відставання було нереально. Отож, 81:53 – очікувана перемога «Київ-Баскета», який на додачу до своїх досвідчених гравчинь нещодавно посилився легіонеркою з іншої сторони півкулі. Щоправда, сьогодні Тайніс Мартін нічим особливим не вразила – вона ще адаптується і до нашої погоди, і до своєї нової команди.
У нас знову найрезультативнішою була Вікторія Шматова – 16 очок, 9 – на рахунку Людмили Спиридонової, по вісім – Тетяни Гаврильчик і Катерини Ящук.
Завтра, 24 січня – повторна гра.