fbpx

«Кардинал» зазнав чергової, п’ятої поспіль, поразки у чемпіонаті України

Діліться інформацією з друзями:

Невдало зіграв МФК «Кардинал-Рівне» в передостанньому турі регулярної частини чемпіонату України. У Хмельницькому рівняни поступилися аутсайдеру – місцевому «Соколу».

Вже на 25-й секунді хмельничанин Костянтин Абзалов, вийшовши сам на сам з нашим воротарем Іллею Бакинським, спокійно переграв нашого воротаря. Так хмельничани повели в рахунку,
Надалі гра йшла фактично без моментів для обох команд. Аж поки на 9-й хвилині після ауту Максим Мануйленко пробив здалеку, м’яч зрикошетив і залетів у «дев’ятку» хмельницьких воріт. Але «Сокіл» за дві хвилин знову був попереду. Атаку господарів завершив дальнім ударом, який встиг першим до м’яча, якого відбив наш воротар. Лише після цього «кардиналівці» трохи оживилися, тому наставник «Сокола» Роман Ковальчик на 13-й хвилині взяв тайм-аут. Вказівки наставника пішли хмельничанам на користь – «Сокіл» багато атакував. І на 18-й хвилині знову відмінно зіграв Абзалов, який добив шкіряну кулю після не зовсім вдалої гри нашого воротаря. Отут вже тайм-аут у суддів запросив Ігор Москвичов, а коли відновилася гра, Олександр Бондар скоротив відставання – 2:3 на фініші першого тайму.

Другий тайм суперники почали обережно, майже до останніх хвилин гри. На 37-й хвилині «Сокіл» дочекався свого шансу, коли Андрій Хамдамов зробив рахунок 4:2. Далі був тайм-аут від Ігоря Москвичова і подальша гра рівнян з п’ятим польовим гравцем. Проте «Сокіл» в захисті грав дуже уважно, однак за 25 секунд до сирени хмельничани помилилися, чим скористався В’ячеслав Кожем’яка. Та цей гол став для гостей слабкою втіхою: 4:3 і «Сокіл» здобув дуже важливу для себе перемогу, щоб пробитися до чільної вісімки. А «Кардинал», попри чергову поразку, вже п’яту поспіль у чемпіонаті України, таки залишається на п’ятій позиції. Хоча за тур до фінішу регулярної першості наша команда ще не гарантувала собі місце у плей-офф.