fbpx

Рівненські баскетболістки не вистояли у Франківську

Діліться інформацією з друзями:

Сьогодні рівненські баскетболістки зіграли черговий  поєдинок у Суперлізі. В Івано-Франківську БК «Рівне» протистояло місцевій команді «Франківськ-ПНУ».

В дебюті зустрічі команди грали на рівних, в один з моментів гості навіть лідирували. Та згодом господарки, серед яких виділялася Аріна Білоцерківська, відірвалися і першу чверть вони завершили за рахунку 21:15 на свою користь. А ось у другій десятихвилинці наші землячки не змогли протистояти напору франківок 14:30. Отож,  команди пішли на перерву за суттєвої переваги господарок – 51:29.

І хоча у другій половині матчу рівнянки налагодили гру і нічим не поступалися, але радикально скоротити відставання їм не вдалося. Були лише локальні успіхи. В заключній чверті наші тренери дали більше ігрового часу юним гравцям. Отож,  90:67 – перемога господарок.

 Найрезультативнішою у нас (і в матчі цілому) стала Вікторія Шматова – 28 очок, 22 пункти і 10 підбиань – в активі Тетяни Гаврильчик. Інші наші баскетболістки мають набагато скромніші показники.

Микола ПІКУЛА

Постійно бути в курсі новин Вам допоможе Telegram-канал газети «7 днів»