fbpx

“Рівне має докладати максимум зусиль, щоб підтримувати молодих талановитих спортсменів” – Віктор Шакирзян

Діліться інформацією з друзями:

Рівненська спортсменка Анастасія Зайцева здобула медалі на Кубку світу з кікбоксингу WAKO 2023 в Угорщині, в місті Будапешт. Юна спортсменка у розділі кік лайт виборола золото та у розділі лайт здобула срібло.

Привітати талановиту рівнянку приїхав Почесний Президент громадської організації “Рівне Разом” Віктор Шакирзян. Знаково вручив спортсменці почесну відзнаку.

Анастасія Зайцева отримує почесну відзнаку.

“Рівнянка Анастасія Зайцева здобула медалі на Кубку світу з кікбоксингу WAKO 2023. Змагання проходили в Угорщині, у місті Будапешт. Талановита спортсменка гідно представила Україну та у розділі кік лайт виборола золото, а також у розділі лайт здобула срібло. Фантастичний результат. Сьогодні радо привітав Анастасію із її високими здобутками та вручив почесну відзнаку. Пишаємося гідним виступом нашої рівнянки у змаганнях світового рівня. Щира подяка також видатному тренеру Олексію Пашкову, під керівництвом якого Анастасії вдалося продемонструвати свій потенціал і зайняти перше місце. В свою чергу, Громадська організація “Рівне Разом” підтримує і завжди буде підтримувати таких молодих талановитих спортсменів, які прославляють наше місто на світовій арені. Домовились з Анастасією, що вона надасть перелік спорядження необхідного для її подальших тренувань. І в свою чергу, громадська організація “Рівне Разом”, звісно, цьому сприятиме. Бажаю молодій спортсменці нових успіхів та перемог”, – зазначив Віктор Шакирзян.

Загалом, участь у змаганнях прийняли 43 країни та понад 3000 спортсменів. У складі збірної України кікбоксери з міста Рівне у скарбничку команди додали: 1 золоту нагороду, 3 срібні нагороди, 3 бронзові нагороди.

До слова, нещодавно Віктор Шакирзян та ГО “Рівне Разом” підтримали й відзначили виступи: Цикало Руслана — Майстра спорту України міжнародного класу, члена Національної збірної України з боксу, срібного призера міжнародного турніру класу «А» серед дорослих «EINDHOVEN BOX CUP – 2023», Даніленко Богдана — тренера вищої категорії з боксу, а також Даніленко Валерія — Заслуженого тренера України з боксу — за підготовку спортсмена Цикало Руслана до здобуття ним високих спортивних результатів.

Читайте також: Учні Рівненської громади, які склали НМТ на 200 балів, отримають фінансове заохочення