fbpx

Раз Соломка, два – Соломка, три – Соломка… і перемога у “Вереса”

Діліться інформацією з друзями:

Після домашньої перемоги над хмельницьким «Поділлям» (5:0) і відпочинку у попередньому турі (рівняни його пропускали) «Верес» їхав на Київщину грати з «Чайкою» з Петропавлівської Борщагівки з гарним настроєм.

Гості безперечно виглядали фаворитами, але номінальні господарі (гра відбувалася у Макарові) в дебюті мали навіть шанс на гол. Але удар їхнього нападника виявився неточним. І практично до самої перерви у зустрічі не виникало гострих моментів. Лише в компенсований до першого тайму час «Верес» відкрив рахунок. Причому з одинадцятиметрової позначки, та ще й за два «підходи».

Пенальті взявся виконувати Юрій Соломка. З першим його ударом воротар господарів Євген Шкарбан впорався, але добивання того ж Соломки вже не залишило шансів стражу воріт «Чайки» – 0: 1.

Після відпочинку рівняни продовжували атакувати. І на 66-й хвилині Соломка подвоїв перевагу гостей – він перехопив м’яч у господарів, пішов на загострення і влучно пробив.

Після цього «Чайка» заграла значно активніше і після флангової передачі Володимир Тименко головою в падінні забив в ворота рівнян – 1: 2. Але відігратися господарі вже не змогли, хоча до фінального свистка залишалося більше 20-ти хвилин.

З 23 очками Верес залишається на третьому місці, а в неділю вдома приймає вінницьку «Ниву».

Микола ПІКУЛА