fbpx

«Прометеївки» «вигризли» перемогу у рівнянок

Діліться інформацією з друзями:

У черговому турі волейбольної Суперліги рівненська «Регіна-МЕГУ-ОШВСМ» приймала новачка всеукраїнських змагань – «Прометей» з Камянського.

Проте новачок – навіть дуже серйозний. Спонсори команди не шкодують коштів, тому окрім найкращих українських гравчинь у формі «Прометея» виступають також дві бразилійки та одна болгарка. Тому й не дивно, що каменська команда упевнено лідирує.

Вже перший матч викликав значний інтерес в уболівальників, до того ж  з Дніпропетровщини прибув фанатський десант «Прометея», який невпинно підтримував свою команду. Але й рівняни не відставали…



Перша партія пройшла за переваги гостей – 25:16. Здавалося, і надалі буде так само. Проте підопічні Петра Хилька лали справжній бій фавориткам. Програючи 11:19, рівнянки змогли перехопити ініціативу і майже наздогнали суперниць. Наставнику гостей Андрію Романовичу довелося брати два тайм-аути, щоб привести свою команду «до тями». Отож, 25:21 – «прометеївки» буквально «вигризли» перемогу.

Третя партія також пройшла у впертій боротьбі, однак гості знову перемогли. Ті ж 25:16 і загальна перемога лідерів. Але рівнянки своєю самовідданістю та жагою боротьби заслужили громові овації уболівальників.

Микола ПІКУЛА

Постійно бути в курсі новин Вам допоможе Telegram-канал газети «7 днів»