fbpx

“Повір у себе”: відбулися змагання з шахів серед юних спортсменів з інвалідністю

Діліться інформацією з друзями:

Минулих вихідних у Рівному в приміщенні регіонального центру «Інваспорт» відбулися змагання з шахів. Шахісти вправлялися у програмі обласної Спартакіади серед дітей з інвалідністю Рівненської області, як ІІ етап Всеукраїнської Спартакіади «Повір у себе» серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату, вадами зору та вадами слуху.

Змагання відбулися серед юнаків та дівчат у старшій (2005-2006 року народження) та молодшій віковій групі двох вікових групах: старша вікова група – 2005 – 2006 роки народження, молодша вікова група – 2007 – 2009 роки народження.



У спартакіаді брали участь спортсмени із Дубного, Березнівського, Костопільського районів, Клеванської спеціальної школи №1 І-ІІІ ступенів, Костопільської спеціальної школи І-ІІ ступенів, Острозької спеціальної школи №1 І-ІІІ ступенів та Рівненської обласної дитячо-юнацької спортивної школи осіб з інвалідністю.

Переможці та призери змагань отримали грамоти та медалі.

За підсумками змагань сформують збірну команду Рівненської області. Вона братиме участь у фінальних змаганнях Всеукраїнської спартакіади «Повір у себе», що відбудеться в Одесі.

Під час спартакіади діти з інвалідністю матимуть змогу оздоровитися.

 

Постійно бути в курсі новин Вам допоможе Telegram-канал газети «7 днів»