fbpx

Перша весняна перемога рівненських баскетболісток

Діліться інформацією з друзями:

У першу суботу весни дівчата БК «Рівне»-ОШВСМ подарували своїм прихильникам перемогу над своїм конкурентом за другу позицію – одеським клубом «ІнтерХім-СДЮШОР ім. Литвака» – 92:57.

Місяць тому в Одесі рівнянки вже вигравали в суперниць. Перемогли і на рідному паркеті. У кожному ігровому відрізку підопічні Валерія Жартуна переважали одеситок – 22:16, 26:16, 20:10, 24:15. То ж їхня перемога є цілком закономірною.

Однією з складових успіху рівнянок стали кидки з-за дуги: 14 трьохочкових влучань, які принесли трохи менше половини переможних – 42 з 92 очок. По чотири дальні влучання в активі Світлани Боярчук і Яни Голубош, два рази влучила дальні кидки Вікторія Шматова, по разу – Ярослава Іванюк, Анастасія Кучерьонок, Лілія Дроботюк і іменинниця Катерина Ящук, які йсьогодні  виповнилося сімнадцять.

У складі рівнян одразу п’ять гравців набрали більше десяти очок: Кучерьонок – 19, Шматова – 17, по 12 – Боярчук і Голубош. А Тетяна Гаврильчик зробила черговий «дабл-дабл» – 15 очок, 16 підбирань. Хоча до її дій на майданчику у тренерів і було чимало претензій.

Наступний поєдинок наша команда, яка зараз перебуває на другій позиції, зіграє 21 березня. Цього дня ми приймаємо лідера – столичний «Київ-Баскет».

А 9 – 11 рівненські баскетболістки у складі збірної Рівненської області зіграють у Франківську першому турі молодіжного чемпіонату України.

Микола ПІКУЛА

Постійно бути в курсі новин Вам допоможе Telegram-канал газети «7 днів»