fbpx

БК «Рівне» в гостях поступилися «Тернополю»

Діліться інформацією з друзями:

У Тернополі відбувся перший поєдинок чергового туру Вищої ліги, в якому зустрічаються сусіди-суперники. І географічні, і по турнірній таблиці – БК «Тернопіль» приймав БК «Рівне».

Навколо цих поєдинків точилися певна інтрига – спочатку господарі оголосили, що матч відбудеться без глядачів (через розповсюдження короновірусу). Але напередодні першого матчу з’явилася інформація, що глядачі зможуть спостерігати за ним. Щоправда, змінилася локація – замість шикарного ФОКу, зовсім недавно урочисто відкритого, матч перенесено до університетського залу. У декого з рівненських уболівальників навіть склалося враження, що ці «маневри» були організовані з єдиною метою – щоб до Тернополя не їхали рівненські фани.



Так це чи ні – не нам судити. Тернополяни мають чи не найкращий підбір гравців у Вищій лізі, а нещодавно посилилися ще й досвідченим центровим Максимом Івшиним. Натомість, рівняни зазнали кадрових втрат – через хворобу команді не змогли допомогти Олександр Шепелєв і новачок Олександр Белла.

Тим не менше, у першій чверті ініціативою володіли саме рівняни – 25:21. Але дві наступні десятихвилинки господарі виграли дуже упевнено – 19:10 і 33:10, чим і створили всі умови для загальної перемоги – 92:66.

У рівнян найрезультативнішими стали Василь Чиж (18) і Віктор Герасимчук (17).

Завтра команди зіграють повторно.

Микола ПІКУЛА

Постійно бути в курсі новин Вам допоможе Telegram-канал газети «7 днів»