fbpx

Перша поразка рівненських «кардиналівців»

Діліться інформацією з друзями:

У своєму третьому матчі цьогорічного чемпіонату України з мініфутболу рівненський клуб поступився у Львові «Енергії» – 0:3.

Перший тайм двобою завершився без голів, хоча обидві команди створили кілька гольових моментів. А ось одразу після відпочинку “Енергія” реалізувала свій шансів. Після розіграшу кутового Мар’ян Пелех влучив точно в кут воріт Олександра Сіріцького. Гол, щоправда, не зупиниа атакувальні дії гостей – рівняни продовжувала шукати щастя біля чужих воріт. Але у середині другого тайму “Кардинал-Рівне” пропустив вдруге – відзначився Степан Струк, який потужно пробив кутовий удар і м’яч, зачепивши когось з гравців, зрикошетив у наші ворота.

Після цього рівняни випустили п’ятого польового гравця, однак попри непогані моменти біля воріт господарів, все ж гол знову трапився у наші ворота. Степан Струк на заключній хвилині гри ударом зі своєї половини майданчика поставив крапку у цій грі.

Незважаючи на поразку, рівненська команда залишається у лідерах – 6 пунктів. У суботу, 5 жовтня, «кардиналів ці» приймають сумський клуб «FOODCENTRE-СумДУ».

Микола ПІКУЛА