fbpx

Перемогами рівнянок закінчилися всі чотири матчі чемпіонату Жіночої баскетбольної ліги

Діліться інформацією з друзями:

У Рівному відбулися чергові матчі чемпіонату Жіночої баскетбольної ліги. У гості до БК «Рівне-ОШВСМ» та  збірної Рівненської області-ОСДЮСШОР завітали «Збірна Полтавської області-СумДПУ» та «Збірна Черкаської області-Венето-Черкаси».

Приємно, що всі чотири матчі закінчилися перемогами рівнянок, хоча в деякі моменти довелося похвилюватися за підсумковий рахунок. Зокрема, в останньому поєдинку  туру, де зустрічалися «ЗРО-ОСДЮСШОР»і «ЗПО-СумДПУ». Якщо перша чверть пройшла за незначної переваги гостей, то перед великою перервою баскетболістки ОСДЮСШОР змогли і вирівняти становище, і навіть вийти у лідери.

Однак, наприкінці зустрічі  суперниці зрівняли рахунок і лише дальній кидок Анастасії Климчук на останній хвилині зустрічі зняв питання про переможниць – 72:69 на користь рівнянок. Анастасія виявилася і найрезультативнішою у грі – 23 очки.

В інших поєдинках хвилювань було менше. Наша збірна доволі легко обіграла черкащанок – 74:58 (Софія Корнійчук –  20, Анастасія Климчук – 18, Ірина Мислінчук – 16), ще менше проблем було у БК «Рівне-ОШВСМ». У перший день рівнянки переграли полтавчанок – 70:48  (Дарина Степанюк – 16, Владислава Кіба – 13) наступного – черкащанок – 77:57 (Владислава Кіба – 17, Людмила Спиридонова – 12)

Наступних вихідних обидві рівненські команди гратимуть з черкаською та полтавсько-сумською командами у Черкасах. Поки що БК «Рівне-ОШВСМ» перебуває на четвертому місці, а збірна Рівненської області-ОСДЮСШОР – на сьомому. Але ми зіграли менше своїх конкурентів на вищі місця.

Читайте також: Епіцентром бойових дій залишається Бахмут – Генштаб