fbpx
розминка для чемпіона

Особлива «Розминка від чемпіона» відбулася у ліцеї Рівненщини

Діліться інформацією з друзями:

Спортивно-масовий захід «Розминка від чемпіона» продовжує рух Рівненщиною. Його черговий тур, що відбувся в Новинодобрятинському ліцеї Млинівської територіальної громади був особливим.

Адже, сьогодні діти мали можливість поспілкуватися із заслуженим майстром спорту України з футболу серед спортсменів з порушенням ОРА, багаторазовим призером та переможцем Паралімпійських ігор Ігорем Косенком, а допомагав йому у комунікації тренер-викладач РРЦ «Інваспорт» Олександр Шевчук.

Перед початком розминки спортсмен розповів про себе, свої здобутки, демонструючи нагороди, котрі стали результатом багаторічної титанічної праці. Традиційно у першій частині зустрічі відбулось нагородження авторів найкращих малюнків конкурсу на спортивну тематику та інтелектуалів-переможців спортивної вікторини.

Про це повідомляє пресслужба “Спорту для всіх Рівненщини”

Продовжився захід інтенсивною розминкою, де відомий спортсмен давав поради, як краще виконувати ті або інші вправи. Особливий акцент був зосереджений на важливості хорошої розминки перед будь-яким заняттям спортом. Адже саме вона дозволить уникнути більшості травм, котрі так чи інакше іноді трапляються.

Зустріч зі спортсменом закінчилася традиційною фотосесією. Звісно, що не всі сьогоднішні школярі стануть професійними спортсменами. Але підтримувати здоровий та спортивний спосіб життя вони зможуть завдяки вдалому прикладу від відомих спортсменів, – переконані організатори «Розминки від чемпіона»: обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та Відділення Національного олімпійського комітету України у Рівненській області.

Читайте також: Семеро Героїв провели в останній путь на Рівненщині