fbpx
Оголошено старт Всеукраїнського Олімпійського дня на Рівненщині

Оголошено старт Всеукраїнського Олімпійського дня на Рівненщині

Діліться інформацією з друзями:

Сьогодні на спортивному майданчику школи олімпійської освіти Рівненського ліцею «Колегіум» відбулось традиційне свято спортивного літа – Олімпійський день під гаслом «Передай вогонь ПЕРЕМОГИ».

Про його початок оголосили почесні гості – Віталій Ліпський начальник управління у справах молоді та спорту Рівненської обласної державної адміністрації, Микола Петренчук, голова Відділення Національного олімпійського комітету України у Рівненській області, директор обласного комунального закладу «Спорт для всіх» та Катерина Дікіджі, заслужений тренер України, президент клубу “RED SHARK, учасниця ХХІХ літніх Олімпійських ігор. Вони побажали дітям мирного неба, гарних емоцій та активного літнього дозвілля.

Після динамічної розминки від відомої атлетки, відбулась символічна естафета Олімпійського вогню за участю всіх учасників.

А далі стартувала найбільш емоційна частина свята,- спортивні естафети, які їм запропонували працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради. Шість дитячих команд тут могли продемонструвати свої вміння та навички. Динамічні ігри, активне вболівання за команди, спілкування, чисельні фотосесії – все це було на святі. На згадку всі учасники отримали олімпійську сувенірну атрибутику відділення НОК України в Рівненській області.

Читайте також: Спортивна легенда повертається до Рівного