fbpx
Відзначення Міжнародного дня студентського спорту.

На Рівненщині відзначили Міжнародний день студентського спорту

Діліться інформацією з друзями:

Понад 150 студентів вищих навчальних закладів Рівненської області долучилися до Міжнародного дня студентського спорту.

Спортивно-масовий захід відбувся на території спортивної бази Національного університету водного господарства та природокористування.

Про це повідомили в Рівненській ОДА.

«Сьогодні заходи до Міжнародного дня студентського спорту проходять у багатьох вищих навчальних закладах країни, – звернувся до присутніх начальник управління молоді та спорту Рівненської ОДА Віталій Ліпський. – Цей день символізує початок спортивного сезону в навчальних закладах. Хтось із присутніх студентів професійно займається певним видом спорту, а хтось – на рівні любителя. Головне те, що всі вони прагнуть до самовдосконалення і до перемог, які надихатимуть усіх нас».

На відзначенні дня спорту.

Захід розпочався із традиційної «руханки». Далі на спортивних локаціях відбувалися змагання. За підсумками серед студентів визначили кращих у різних дисциплінах – баскетболі 3х3, настільному тенісі, мініфутболі та у дартсі.

Також підвели підсумки Спортивних ігор серед студентів закладів фахової передвищої освіти.

«Спорт – це одна з основ студентського життя на Рівненщині. Зокрема, цьогоріч Рівненщина приймала Спортивні ігри, у яких взяли участь 46 команд з різних навчальних закладів України», – повідомив начальник Рівненського обласного відділення Комітету з фізичного виховання і спорту МОН України Олександр Алексійчук.

Нагадаємо, щороку 20 вересня відзначається Міжнародний день студентського спорту. Це свято було започатковано Генеральною конференцією ЮНЕСКО за ініціативою Міжнародної федерації студентського спорту.

Читайте також: Служити Україні: вибір і покликання Олександра Кулика