fbpx

На Рівненщині підбили підсумки велодня

Діліться інформацією з друзями:

У Всесвітній день велосипеда на Рівненщині підведені підсумки.

Велодень – це всеукраїнський травневий захід, який збирає тисячі велосипедистів. І Рівненщина не виняток. Адже, незалежно від ситуації, велосипед завжди стане в нагоді своєму власнику – чи то для щоденних відряджень, чи для активного відпочинку.
Цієї весни більшість заходів, які традиційно проводить на Рівненщині Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради за підтримки НОК України в Рівненській області, через війну в країні, змінив свій формат.

Цьогоріч організатори з 27 травня по 3 червня 2022 року запропонували долучитись до проведення власного Велодня-2022, з нагоди Всесвітнього дня велосипеда. Рекомендувалось також, використання національної символіки та здійснення публікацій з хештегом #stoprussianaggression . Свої світлини учасники розміщували у відповідній події на сторінці «Спорт для всіх Рівненщини», що у Фейсбук. Далі шляхом голосування за вподобаннями визначались переможці у кожній із трьох номінацій.

День підведення підсумків теж обрано не випадково. Адже, починаючи з 2018 року, за резолюцією Генеральної Асамблеї ООН 3 червня відзначається Всесвітній день велосипеда.

Слід відзначити, що ідея організаторів була активно підтримана велоспільнотою, і не тільки Рівненщини. Адже, у події «Велодень-2022» учасниками створено понад 100 дописів у різні номінації, а в голосуванні взяло участь понад 7,5 тисяч вболівальників.

Отож, всіх велоаматорів та професіоналів вітаємо із Всесвітнім днем велосипеда та оголошуємо переможців «Велодня-2022»:

– Номінація «Мій велодень»:

1 місце – Богдан Мурзов (Рокитнівська ТГ);

2 місце – Роман Поштар (смт Рокитне);

          3 місце –  Катерина  Дякова (Кам’яне-Случанське, Вирівська ТГ).

– Номінація «Велосім’я»:

1 місце – сім’я Левчуків (Крупецька ТГ);

2 місце – сім’я Клусів (Рокитнівська ТГ) ;

          3 місце –  сім’я  Окуневських (Повчанська ТГ).

– Номінація «Велокоманда»:

1 місце – Ясногірська загальноосвітня школа І-ІІІст. (Вирівська ТГ);

2 місце – Варковицька початкова школа (Варковицька ТГ);

          3 місце –  Повчанський ліцей (Повчанська ТГ).

Вітаємо переможців та призерів заходу! Всі вони будуть нагороджені  дипломами і призами.

Але, справжньою нагородою сьогодні для всіх учасників «Велодня-2022» залишаться приємні враження від велоподорожей, час проведений в колі однодумців та , звичайно, гарна фізична форма.

Пресслужба”Спорт для всіх”