fbpx

Матч з волинянами “Верес” грав без дискваліфікованого тренера

Діліться інформацією з друзями:

Сьогодні у Млинові відбулася знакова футбольна подія – після майже чверть століття відновилося «волинське», адже в офіційному поєдинку знову зустрілися рівненський «Верес» та луцька «Волинь».

Матч викликав значний ажіотаж у вболівальників обох клубів, які, проте не могли бути присутніми на трибунах млинівського стадіону «Колос». Однак їх було чимало за огорожею стадіона, звідки огляд поля не набагато гірший ніж з трибун.

Однак вже на початку сьомої хвилини волиняни були шоковані – після розіграшу штрафного удару м’яч від грудей капітана «Волині» Сергія Сімініна влетів у сітку його воріт.

Щоправда, цей гол мало схвилював наставника гостей Василя Сачка – він і далі незворушно слідкував за діями своїх підопічних, час від часу даючи їм певні вказівки. А головний тренер «Вереса» Юрій Вірт, який відбуває дискваліфікацію за червону картку у попередньому турі, знаходився поза межею технічної зони своєї команди. Але – за кілька десятків метрів від лави запасних «Вереса», тому у будь-який момент він міг «підкеровувати» своїми гравцями.

На полі тривала справжня «заруба», однак до перерви більше голів не було. А ось «Волинь» зазнала прикрої втрати – на 37-ій хвилині вона залишилася у чисельній меншості. За друге попередження поле залишив Артур Рябов.

Після відпочинку характер зустрічі не змінився, тому важко було передбачити переможця цього двобою.

І навіть гол від Романа Мірошника у ворота гостей на 64-ій хвилині (після розіграшу кутового удару) не міг гарантувати перемогу «Вереса», адже грати залишалося півгодини. І буквально за кілька хвилин волиняни отримали чудовий шанс «розмочити» свій актив – за порушення у своєму штрафному майданчику рівняни були покарані пенальті. М’яч влучив у руку Романа Мірошника і арбітр тут же показав на одинадцятиметрову позначку. Проте відмінно зіграв наш воротар Богдан Когут, який парирував удар Євгена Протасова.

До фінального свистка обидві команди створили ще кілька гострих моментів, проте рахунок вже не змінився.
Перемога 2:0 дозволила рівнянам повернутися на третю сходинку у турнірній таблиці – у них 21 пункт після 11 матчів. Попереду – «Чорноморець» – 27 (13 матчів) і «Гірник-Спорт» – 23 (12 матчів).

Вже 20 листопада «Верес» гратимеу у Краматорську з «Авангардом».