fbpx

Лише другий овертайм в Рівному визначив переможця в матчі Суперліги

Діліться інформацією з друзями:

Львівська Політехніка-Галичина здобула перемогу в матчі регулярного чемпіонату Суперліги Favbet. Львів’яни в другому овертаймі здолали БК “Рівне”.

Команди провели дуже рівну гру: протягом основного часу зустрічі максимальне лідерство господарів сягало 7 очок, в той час як львів’яни максимальні для себе в цьому матчі “+8” отримали вже в додатковий час.

Рівняни гірше за суперника атакували з дальньої дистанції, реалізувавши лише 15% триочкових. Проте надзвичайно важливий та ефектний дальній під завісу першого овертайму забив Олексій Соловйов, який перевів гру в другу додаткову п’ятихвилинку. Саме Олексій був головним героєм своєї команди в цій грі, набравши з лави запасних 28 очок.

Відначимо, що БК “Рівне” в своєму першому домашньому матчі в Суперлізі грав без лідера команди Ілайджи Джойнера, який пропускав цей матч.

Читайте також: Втрати ворога: ліквідовано понад 600 окупантів та знищено 14 артсистем

  • Спільні тренування десятьох спецслужб пройдуть на Рівненщині
    На Рівненщині розпочинають нові тренування з ліквідації надзвичайних ситуацій спеціальних служб цивільного захисту. Вони пройдуть в кожному районі окремо і триватимуть впродовж травня. Про це йшлося під час наради з керівниками РВА та профільними департаментами.