fbpx

“Кардинал-2” розпочинає сезон у Першій лізі з поразки

Діліться інформацією з друзями:

У стартовому матчі чемпіонату Першої ліги з футзалу рівненський «Кардинал-2-Авангард-ДЮСШ 4» поступився чинному чемпіону – луцькому Любарту».

Гості вже на першій хвилині забили гол – відзначився Богдан Мізюк. Рівняни кинулися відігруватися, однак гості надійно захищалися і гостро контратакували. Лише після перерви мяч влетів у ворота лучан – після того, як гравець «Любарта» Владислав Кузнєчиков «зрізав» м‘яча у власні ворота.

Та буквально в наступній атаці гості нову вийшли вперед. Наш воротар Костянтин Рафальський не втримав м’яча у руках після дальнього удару гравця «Любарта» і той залетів у ворота. зіграв невдало і пропустив м‘яча у ближній кут.

У середині другого тайму порушення лучанина на наймолодшому гравцю рівнян – Артемові Малиновському – не помітили арбітри, чим скористався Назар Сеник, який збільшив перевагу своєї команди – 3:1.

Гра стала жорсткою, гравці частіше почали порушували правилао, чим скористалися господарі. Після розіграшу штрафного удару Артем Мартиненко забив другий гол.

Останні хвилини поєдинку рівняни грали без воротаря, з п’ятим польовим гравцем, але це не вплинуло на підсумковий результат – 2:3.

Читайте також: “Верес” проти “Миная”: Нульова нічия на Закарпатті

  • Пересопниця відзначатиме 875-у річницю від першої літописної згадки
    В суботу, 18 травня КЗ “Культурно-археологічний центр “Пересопниця” Рівненської обласної ради відзначатиме 875-у річницю від першої літописної згадки села Пересопниця. Його вважають батьківщиною народження української Першокниги – Пересопницького Євангелія. У програмі святкування передбачена презентація археологічної знахідки – амфори городоцько-здовбицької культури…