fbpx
"Верес" зумів відібрати очки у "Дніпра"

“Верес” зумів відібрати очки у “Дніпра”

Діліться інформацією з друзями:

Рівненський «Верес» у черговому турі української Прем’єр-ліги приймав одного з претендентів на призові місця – дніпровський «Дніпро-1».

Ця зустріч виявила чималий глядацький інтерес до гри – хоча між цими командами в турнірній таблиці існувала ціла прірва (25 очок), проте кожній із них потрібні були три очки.

«Вересу» вдалось стримати стартовий натиск суперників, після чого дуже швидко вдалась результативна атака. Рівняни скористалися грубою помилкою капітана команди Олександра Сватка, м’яч перехопив Яго Сікейра і перепасував ліворуч на Віталія Дахновському. А той пробив у дальній кут – 1:0 на 19-ій хвилині!

Рівняни продовжували атакувати, однак безрезультатно. А потім трапився курйозний гол у наші ворота. Під час подачі кутового з правого флангу «вересівець» Жуліо Сезар завадив Богдану Когуту і той випустив м’яч із рук на ногу Едуарду Сарапію. Той пробив, його удар заблокував Олександр Кучеренко, але Володимир Адамюк добив м’яча у сітку ворт «Вереса» 1:1  на 33-ій хвилині.

У другому таймі на полі продовжилася позиційна боротьба – було чимало емоцій, але не було головного – гольових моментів. Мали шанс відзначитися Микола Гайдучик, Дмитро Шастал, Валерій Кучеров, але їхні удари або були неточні, або ставали легкою здобиччю воротаря «Дніпра-1» Андрія Волинця.

Нічия – 1:1, яка повернула «Верес» на тринадцяту позицію у турнірній таблиці.

Наступними вихідними рівненський «Верес» зіграє в гостях у львівського «Руха».

Читайте також: В цей день, рівно 80 років тому, відбулась найбільша битва УПА – “Битва під Гурбами”