fbpx
«Верес» поступається черкаському ЛНЗ

«Верес» поступається черкаському ЛНЗ

Діліться інформацією з друзями:

Для «Вереса» поєдинок у Черкасах був важливим з точки зору боротьби за збереження місця в турнірній таблиці. А ЛНЗ прагнув перервати безвиграшну серію, яка тривала понад місяць. Востаннє черкащани вигравали у житомирського «Полісся» у перший день весни.

Тому обидві команди грали надійно в обороні, сподіваючись на помилки суперника. До перерви таких помилок не було, а отже – і шансів забити принаймні гол.

Замість 15-хвилинного відпочинку перерва затягнулася майже на годину – повітряна тривога. Схоже, ця пауза пішла на користь господарям – футболісти ЛНЗ реалізували першу ж свою атаку.

Черговий фланговий рейд добре відомого рівненським уболівальникам Геннадія Пасіча завершився прострілом на лінію воротарського майданчика, звідки  Олексій Хобленко підправив м’яча у сітку – 1:0.

Пропущений м’яч пригнітив на деякий час футболістів «Вереса». Господарі. мали ще один гольовий момент, який створив інший екс-«вересівець» – Сергій Шестаков. Але цього разу той же Хобленко не влучив у ворота.

Але «Верес» опам’ятався  і захопив ініціативу в свої руки, почав створювати гострі моменти. Тому голкіперу ЛНЗ Євгена Кучеренка довелося попрацювати.

За кілька хвилин до фінального свистка рівняни створили стовідсотковий момент для взяття воріт – але удар Віталія Дахновського прийняла на себе поперечина.

Отож, знову поразка – 0:1. «Верес» залишається на рятівному 13 місці, але у неділю на нього очікує поєдинок з «Дніпром 1», одним з претендентів на медалі. Легко не буде…

Читайте також: «Кардинал-Рівне» програв «Соколу» у перенесеному матчі