fbpx
“Верес” обіграв “Минай” та залишає зону вибування

“Верес” обіграв “Минай” та залишає зону вибування

Діліться інформацією з друзями:

Ключова дуель у боротьбі за виживання в українській прем’єр-лізі відбулася у Рівному – «Верес» приймав «Минай». Господарі випереджали суперника лише на 1 бал, адже команди у турнірній таблиці займали дві останні сходинки.

Вже на 2-й хвилині Віталій Дахновський головою намагався перекинути відправити м’яча  у ворота «Миная», але  шкіряна  куля пролетіли вище воріт. За мить Микола Гайдучик влучив прямо у руки воротарю минайців Олександру Кемкіну.

А ось «Минай» скористався своїм першим шансом – Артур Ременяк встиг добити м’яч у сітку воріт, коли захисники рівнян навіть не рипнулися, щоб ліквідувати небезпеку..

«Верес» кинувся відігруватись, натомість «Минай» стрімко контратакував. Довгий час дії футболістів обох команд не принесли бажаного результату. Та на 30-ій хвилині бразильський хавбек Яго Сікейра  скористався пасом Дмитра Кльоца і пробив у кут воріт суперника – 1:1.

«Верес» спробував дотиснути суперника, але 21-річний  голкіпер «Миная» творив у своїх воротах дива.

Опісля перерви  закарпатці вирівняли гру, проте на довго їхнього запалу не вистачило.

І в середині другого тайму «Верес» вийшов вперед – Микола Гайдучик віддав пас Дахновському, той вийшов на ударну позицію, обіграв голкіпера і закотив у сітку – 2:1.

За 5 хвилин до завершення матчу після перегляду відеоповтору арбітр Ігор Пасхал поставив пенальті у ворота Миная за гру Богдана Чуєва рукою. Кемкін відбив удар Дмитра Шастала з позначки, але на добивання вже не встиг. А у компенсований час Валерій  Кучеров з лінії штрафного влучив у поперечину воріт гостей.

Отож, 3:1 – і «Верес» підіймається на сходинку вище у турнірній таблиці.

Читайте також: Американські й канадські хірурги допомагають відновлювати обличчя військовим