fbpx

Фінальний турнір чемпіонату області з волейболу закінчився лише через рік

Діліться інформацією з друзями:

У неділю в спортивному залі НУВГП відбувся фінальний турнір чемпіонату Рівненської області серед чоловічих команд. Змагання мали завершитися ще в березні 2020 року, але через пандемію, як повідомляє обласна федерація волейболу, відбулися тільки через рік після завершення регулярного сезону.

У фінальну четвірку потрапили «КАМАЗ-АГРО»(Млинів), «Маяк»(Сарни), ВК «Гоща» та РАЕС (Вараш).

У першому півфіналі млинівці, попри серйозний спротив «атомників» зуміли здобути перемогу – 2:0 (за партіями – 26:24 і 25:23) і стали першими фіналістами.

Не менш цікаво проходив і наступний півфінал. Фавориту змагань, «Маяку» для перемоги довелося зіграти з гощанцями три партії. «Маяк» впевнено контролював гру у першій партії – 25:16, Здавалося, жодних проблем у них не повинно бути. Проте в другій партії гощанці безальтернативно виграли – 25:17. Однак сил на тай-брейк у них, очевидно, не вистачило, тому «Маяк» більш ніж упевнено виграв – 15:8.
Зате ВК «Гоща» святкувала перемогу у матчі за третє місце, хоча й не без інтриги. Обидві партії закінчилися з мінімальною перевагою гощанців – 25:23, які й здобули «бронзу».

Фінал виявися гідним завершенням чемпіонату. Після перших двох партій, здавалося. доля матчу вирішена – 25:16 і 25:23. Та в третій партії млинівці у проявили волю до перемогу, і буквально вирвали її – 28:26. однак вже у наступній перевага «Маяка» була тотальною – 25:11. отож, 3:1 – і сарненці, як і в 2019 році, знову чемпіони. А “КАМАЗ-АГРО” – знову другий.