fbpx

Де можна подивитися офіційну церемонію відкриття XXXII літніх Олімпійських ігор

Діліться інформацією з друзями:
Урочиста подія на Національному стадіоні в Токіо розпочнеться о 14.00. В Україні телеканал «UA:Перший» розпочне прямий показ о 13.50, а завершить о 18.00. 

Офіційним транслятором Олімпіади-2020 в Україні є Суспільний мовник. Пряма трансляція церемонії відкриття буде показана в прямому ефірі на телеканалі UA:Перший та сайті Суспільне Спорт.

Посилання на трансляцію  «UA:Перший»

Олімпійські ігри-2020 триватимуть до 8 серпня. Близько 11 тисяч спортсменів більш ніж з 200-т країн виступлять в 33-х видах спорту і розіграють 339 комплектів нагород.

Україну на головному спортивному форумі чотириріччя представлятимуть 157 олімпійців у 25-ти видах спорту (30-ти дисциплінах). Прапор України під час церемонії нестимуть найдосвідченіші спортсмени нашої команди – олімпійська чемпіонка з кульової стрільби Олена Костевич та чемпіон світу з фехтування Богдан Нікішин. 

Зазначимо, що авторизація на сайті для перегляду — це вимога Міжнародного Олімпійського Комітету для захисту сигналу.

Маєте проблеми з доступом чи переглядом? Пишіть нам на пошту support@suspilne.media або Telegram +380979203025 – повідомляє офіційний транслятор.

Зазначимо, що токійська Олімпіада мала відбутися 2020-го, але через пандемію її перенесли на рік. При цьому назву «Олімпіада-2020» організатори вирішили залишити.  Через зростання випадків зараження коронавірусом спортивні споруди під час Ігор у Токіо та трьох сусідніх префектурах Тіба, Канагава і Сайтама заповнені не будуть. Таке безпрецедентне рішення прийняли оргкомітет Олімпіади, МОК та міська влада японської столиці. Утім, під час церемонії відкриття на трибунах 68-тисячного Національного стадіону будуть присутні представники міжнародного та національних олімпійських комітетів, а також офіційні особи.