fbpx

Через повітряну тривогу передсезонний спаринг рівнян закінчився достроково

Діліться інформацією з друзями:

У п’ятницю, 14 липня, оновлений рівненський “Верес” зіграв перший спаринг у міжсезоння на власному полі. Суперником стала першолігова тернопільська “Нива”.

Особливої боротьби у матчі не спостерігалося – команди багато боролися у середині поля, не створюючи якихось гострих моментів біля чужих воріт.

А на 85-й хвилині гри зазвучав сигнал повітряної тривоги, тому суддя поєдинку Максим Фірсов забрав команди з поля. Щоправда, після коротенької міні-наради з наставниками команд прозвучав фінальний свисток. Отож, поєдинок завершився з «сухим» рахунком – 0:0.

За «Верес» зіграли воротарі Богдан Когут і Євген Паст, польові гравці Денис Балан, Василь Курко, Роман Гагун, Валерій Кучеров, Андрій Кухарук, Андрій Блізніченко, Віталій Дахновський, Микола Гайдучик, Євгеній Шевченко, Семен Вовченко, Владислав і Станіслав Шараї, Михайло Шестаков, Максим Марусич та кілька гравців на перегляді. Серед них у першому таймі були і обоє бразильських футболістів – захисник і півзахисник. Вони справили приємне враження від своїх дій на полі і, як заявляє наставник Сергій Лавриненко, зараз готуються документи для їх заявки.

Наступний спаринг рівняни зіграють 17 липня на Львівщині з ще одним представником першої ліги – «Карпатами».

Читайте також: «Межигір’я» стане парком-пам’яткою: Парламент підтримав відповідний законопроєкт

  • Якщо болять суглоби, більше пийте
    Подагра – це одна з форм артриту, яка розвивається в деяких людей з високим вмістом сечової кислоти у крові. Значно частіше від цього захворювання страждають чоловіки.