fbpx
БК «Рівне» здобуває дві перемоги в Черкасах

БК «Рівне» здобуває дві перемоги в Черкасах

Діліться інформацією з друзями:

У ці дні чоловіча команда БК «Рівне-ОШВСМ» проводить матчі чергового туру Суперліги, який відбувається у Черкасах.

У першій грі рівненський клуб здобув перемогу в «сусідському» протистоянні з «Старим Луцьком-Університетом». Рівняни лідирували більшу частину ігрового часу – після першого тайму 37:29, після третьої чверті – 51:43.

Проте лучанам в четвертій десятихвилинці вдалося не лише наблизитись до суперника, але і вийти вперед наприкінці зустрічі – 59:56. За півхвилини до кінця гри рахунок на табло був рівним – 63:63, а вирішальним стало влучання Олександра Шепелєва. Луцьк мав 14 секунд на те, щоб врятувати гру, але рівняни відстояли переможний рахунок – 65:63. Найкращими у складі переможців стали Олексій Соловйов (22 очка) та Елайджа Джойнер (12 очок + 10 передач + 7 підбирань). 

Наступним суперником БК «Рівне-ОШВСМ» став «Київ-Баскет». Після доволі рівної боротьби у першій чверті, у  другій десятихвилинці  підопічні Михайла Переверзія зробили ривок – 23:8. Отримавши стійку перевагу і більш як десять пунктів, рівняни не дозволили столичним баскетболістам надіятися на перемогу. Отож, 85:70 – впевнена вікторія БК «Рівне-ОШВСМ». Найкращим гравцем матчу став захисник Рівного Елайджа Джойнер, в активі якого 21 пункт, 7 підбирань та 6 передач. В активі Олексія Соловйова – 15 очок, Олександра Шепелєва – 13.

Рівне виграв свій другий матч в Черкасах, і в суботу зіграє заключний матч черкаського туру – з господарями майданчика, «Черкаськими Мавпами».

Читайте також: В Мінветеранів презентували громадськості ескізний проєкт Національного військового меморіального кладовища (фото)