fbpx
БК "Рівне" виграє в Черкасах в овертаймі та покращує своє турнірне становище

БК “Рівне” виграє в Черкасах в овертаймі та покращує своє турнірне становище

Діліться інформацією з друзями:

На мажорній ноті завершив баскетбольний клуб «Рівне» участь у черговому турі Чемпіонату Суперліги. В останній  грі в Черкасах рівняни змогли перемогти місцеві «Черкаські мавпи», щоправда, у додатковий час 94:86.

Нагадаємо, в першій грі між командами, яка відбулася в Івано-франківську перемогу святкували саме черкащани. Тож рівняни прагнули, по-перше, взяти реванш за поразку, а головне покращити турнірне становище.

І це їм вдалося. Хоча гра проходила на зустрічних курсах – змінювався лідер по черзі. І хоча за 5 секунд до закінчення четвертої чверті лідирували рівняни – 72:70. Однак «Черкаські мавпи» зуміли зрівняти рахунок і перевести гру у додатковий тайм. Але тут уже повна перевага була на боці підопічних Михайла Переверзія, які впевнено провели ці 5 хвилин і здобули свою третю перемогу у трьох матчах черкаського туру.

У рівнян 21 очко набрав Олександр Шепелев. Дабл-дабл оформив Ромео Сміт (19 очок + 13 підбирань). Одразу 11 передач партнерам віддав партнерам Дмитро Тимощук.

Зараз рівняни перебувають на 4 сходинці турнірної таблиці маючи в активі вісім перемог, а в пасиві 5 поразок. Наступний тур відбудеться в Івано-Франківську в 20-х числах грудня.

Читайте також: На Рівненщині двох військових нагородили орденами “За мужність” посмертно