fbpx
За чемпіонство у Першої баскетбольної ліги України змагатимуться рівняни та вінничани

За чемпіонство у Першої баскетбольної ліги України змагатимуться рівняни та вінничани

Діліться інформацією з друзями:

Сьогодні, 28 квітня, визначиться чемпіон та призери Першої баскетбольної ліги України. Золоті медалі розіграють БК «Вінниця»  та БК «Рівне-ОСДЮСШОР», які напередодні перемогли у півфінальних матчах.

В першому півфіналі вінницька команда завдала поразки БК «Полтава» – 72:51. БК «Вінниця» володіла ініціативою ввесь матч і заслужено перемогла.

А потім на майданчик вийшли В другому півфіналі господарі «Фіналу восьми»  та БК «Хмельницький-2». Рівняни вже в дебюті гри нокаутували суперника, виграючи на 5-ій хвилині 19:2. А закінчили першу чверть з рахунком 30:10!

На велику перерву команди пішли за рахунку 44:22 на користь господарів, які отримали комфортну перевагу і надалі могли спокійно контролювати гру. І хоча хмельничани змогли після відпочинку нав’язати рівнянам боротьбу, але змінити хід матчі вони не зуміли.

У БК «Рівне-ОСДЮСШОР» всі гравці стартової п’ятірки набрали більше 10 очок, а найрезультативнішим з 19 очками став Олександр Поносов. Віктор Лемішка оформив «дабл-дабл» – 15 очок та 11 підбирань. В Сергія Рябого – 14 очок, Віталія Лемішка – 14, Валентина Шептицького – 11.

«Хмельницький-2» та «Полтава» зіграють у «бронзовому» фіналі (13:00). А «Вінниця» та «Рівне-ОСДЮСШОР» визначать чемпіона Першої ліги (початок о 15:30)

Читайте також: У травні більше сприятливих днів для посіву зелені