fbpx
Пишні сирники в духовці за сімейним рецептом Лілії Цвіт

Пишні сирники в духовці за сімейним рецептом Лілії Цвіт

Діліться інформацією з друзями:

При запіканні в духовці сирники будуть кориснішими в порівнянні з обсмажуванням на пательні, а манка в рецепті робить їх неймовірно пишними.

Рецептом смачних та пухких сирників поділилася кондитерка і блогерка Лілія Цвіт.

Складники:

  • кисломолочний сир – 1 кг;
  • яйця – 4 шт.;
  • цукор – 100 г;
  • борошно – 150 г;
  • манка – 70 г;
  • лимонна цедра – 0,5 ч. л.;
  • ванільний цукор – 1 пакет.

Метод приготування

  1. Викладіть сир у глибоку місткість, додайте цукор, ванільний цукор, і розітріть суміш ложкою, щоб було менше грудочок.
  2. Додайте до сиру яйця і манку, та знову все ретельно перемішайте. Якщо маса вийшла занадто твердою, можна додати ще одне яйце або дві ложки сметани.
  3. Додайте лимонну цедру та борошно, ретельно перемішайте. Також можна додавати наповнювачі на ваш смак – сухофрукти, родзинки. Консистенція сирної маси не повинна бути занадто густою, але повинна триматися купи.
  4. Викладіть сирну масу в силіконові, паперові або металеві формочки. Випікати при температурі 170-180 градусів приблизно 40 хвилин, залежно від товщини тіста.
Пишні сирники в духовці за сімейним рецептом Лілії Цвіт - фото 1

Сирники за цим рецептом виходять пишними, і їх можна споживати як теплими, так холодними.

Читайте також: Ліки під руками й під ногами