fbpx

З цього дня починалась гаряча городня пора

Діліться інформацією з друзями:

У четвер, 18 березня з ранку до самого вечора в Рівному небо буде вкрите хмарами. Вночі очікується дощ зі снігом, якому вранці на зміну прийде дрібний сніг. У другій половині дня опадів не передбачається.

Температура повітря: вночі 0… -1°С, удень -1…+1°С. Вітер північний, 2-6 м/с.

Сьогодні: Сонце зійде о 06.10, зайде о 18.05. 4-й день місячного календаря (Місяць у Овні, перша фаза, зах. 22.27; сх. 7.51).

Є привід: День мобілізаційного працівника. Створено Українську Центральну Раду, 1917 рік.

Мудрі кажуть: «Мені вдалося досягти таких фінансових успіхів тому, що моєю метою ніколи, ні на одну мить, не були гроші».

Опра Уінфрі

Не забудьте привітати: Олександра, Василя, В’ячеслава, Григорія, Данила, Павла, Якова.

Астролог радить: Бережіть життєву енергію, уникайте конфліктів. Ваші думки мають бути чистими, а вчинки – поміркованими. Цей день краще провести удома. Будь-які починання принесуть лише втрати і збитки.

День для здоровʼя: Необхідно берегти сили, захисні функції організму сьогодні слабкі. Постарайтеся не перевтомлюватися, не витрачайте енергію на безкорисливі заняття і порожні балачки. Вразливі гортань і шийні хребці. Ідеальний день для приготування лікувальних настоїв.

Усміхніться: Коли дружина сказала чоловікові, що купила нові чоботи: шкіряні, коричневі і з пряжкою, він і гадки не мав, що це …три пари!

за останні 130 років 18 березня:

МАКС: 18.8° (1990)
МІН: -15.2° (1980)

Народний прогноз погоди

18 березня відзначається день пам’яті мученика Конона Ісаврійського. У народі святого Конона називають Городником. З цього дня починалась гаряча городня пора. У народі говорили: “На Конона Градаря починай копати грядки в городі”.