fbpx

У цей час розпочинається ранній рух соку у берези

Діліться інформацією з друзями:

У середу, 24 березня в Рівному погода порадує нас безхмарним ранком, але вже у середині дня вона зміниться та буде похмурою до самого вечора. Без опадів.

Температура повітря: вночі -3… -4°С, удень 0…+2°С. Вітер північний, 2-5 м/с.

Сьогодні: Сонце зійде о 05.52, зайде о 18.17. 11-й день місячного календаря (Місяць у Раку, друга фаза, зах. 4.18; сх. 12.31).

Є привід: Всесвітній день боротьби з туберкульозом. День фтізіатра.

Мудрі кажуть: «Життя – це квітка, а любов – нектар».

Гюго

Не забудьте привітати: Софрона, Юхима.

Астролог радить: День самообману, ілюзій і помилок. Очистіть думки і постарайтеся звільнитися від надокучливих бажань. Можлива поява несподіваних страхів, тривоги і незрозумілої депресії. Справи, що потребують великих енергетичних витрат, краще перенести.

День для здоров’я: Будьте обережними – важкий для здоров’я час. Корисні очищувальні процедури, особливо баня. Дуже небезпечне навантаження на серце і судини. Вразливі груди і шлунок.

Усміхніться: Малина – це найкращий проносний засіб, особливо якщо в ній сидить ведмідь.

за останні 130 років 24 березня:

МАКС: 17.8° (1959)
МІН: -17.5° (1952)

Народний прогноз погоди

24 березня вшановується пам’ять святого Софронія премудрого, патріарха Єрусалимського. Як відомо, березень – це достатньо холодний місяць, тому заморозки і заметілі для нього цілком нормальне явище. У давнину примітили, що пухнастий іній у цей день передвіщає хорошу погоду. “Якщо у цей день березень забирає з собою холод, літо буде теплим”. У цей час розпочинається ранній рух соку у берези.