fbpx

У торговельних залах Рівненщини працюватимуть кваліфіковані касири

Діліться інформацією з друзями:

На базі навчального відділення Рівненського центру ПТО ДСЗ слухачі, що здобували професію касира торговельного залу ІІІ категорії, успішно склали державну кваліфікаційну атестацію, відпрацьовуючи практичні завдання у касовій системі програми «Ultra магазин», та отримали свідоцтва державного зразка.

За 5,3 місяця безробітні, направлені на навчання Рівненським міським ЦЗ, Острозькою міськрайонною, Демидівською, Здолбунівською, Рівненською районними філіями Рівненського обласного ЦЗ, опанували професійні знання, відшліфували практичні навички та відмінно зарекомендували себе під час виробничої практики на базах роботодавців.

Староста групи Ірина Стасюк задоволена умовами навчання та відмінною навчальною базою (міні-маркет із професійним обладнанням, програмним забезпеченням та муляжами і зразками товарів у Рівному). Жінка проходила виробничу практику у торговельному закладі за місцем проживання, роботодавець схвально відгукується про її професійні якості, отож касирка розглядає пропозиції працевлаштування.

Читайте також:

За словами викладачки Валентини Зубік, виробнича практика, що тривала 1,5 місяця, допомогла слухачам максимально адаптуватися до реальних умов праці, проявити свої професійні та комунікаційні якості. Саме завдяки чіткій відповідальній роботі працевлаштовані Вікторія Покотило (магазин «Копійка», м. Рівне) та Анастасія Левчик (визначається із остаточним місцем роботи). Серед перспективних робітниць педагоги називають Наталію Зайчук із Острожчини.

Тісна співпраця закладу із партнерами-роботодавцями сприяє здобуттю слухачами важливих професійних навичок під час виробничого навчання і практики, а відтак допомагає подальшому працевлаштуванню кваліфікованих випускників.

Подобається обслуговувати покупців, бажаєте працювати у торговельній сфері? Запрошуємо на навчання До послуг майбутніх кваліфікованих касирів – навчальний міні-маркет із сучасним торгово-технологічним обладнанням. Для проведення розрахунків з покупцями слухачі вчаться працювати на сучасних реєстраторах розрахункових операцій (Міні Т400МЕ, DATECS), які входять до складу комплексної касової системи з приєднаним сканером читання штрих-кодів.

Діна Мазуркевич