fbpx

У Рівному, злочинці які закатували жінку хочуть вийти на волю

Діліться інформацією з друзями:

Ось  уже  майже 9 років тому рівнянку Зінаїду Римчук знайшли мертвою в оселі її сина. Тіло жінки виявили вогнеборці. Як виявилося пізніше, що таким чином, під банальну пожежу зловмисники намагалися замаскувати вбивство. По цій справі суди тривають і по сьогодні.

Нагадаємо, що дана подія відбулась у серпні 2012 року, саме тоді у помешкання родини Римчуків проникли злодії, які пограбували та задушили рівнянку. Потім, аби  замаскувати свій злочин, вони влаштувавши пожежу.

10 березня, відбулося чергове засідання суду.

Обвинувачені у вбивстві Павло Глобін та Павло Матюк досі знаходяться у СІЗО. Відтак, цього разу на розгляд справи не з’явилися потерпілий (син вбитої) Євген Римчук та одна із присяжних. Тож прокурор запропонував перенести засідання, і крім того подав клопотання до суду, продовжити строк тримання під вартою.

Щоправда, обоє обвинувачених з цим не погодились. Більше того, усе засідання вони всіляко проявляли неповагу до учасників суду. Відтак, Павло Матюк нарікає, що його клопотання не розглядаються. А ті, що подає прокурор, містять у собі неправдиву інформацію.

Опісля висловлювань обвинувачених, суд відправився до нарадчої кімнати. І ухвалив: продовжити термін тримання під вартою Павла Глобіна та Павла Матюка на термін до  60 діб.

Судові засідання щодо цієї справи, тягнуться вже 9 рік поспіль, а обвинуваченим досі не винесли вирок. Наразі засідання призначають по кілька разів на тиждень. Бо через колекцію клопотань, яка щоразу поповнюється, їх знову і знову переносять.