fbpx

У Рівному вчора ввечері палала дев’ятиповерхівка (ФОТО)

Діліться інформацією з друзями:

В Рівному під час пожежі в одній з квартир дев’ятиповерхового житлового будинку отримав термічні опіки 31-річний чоловік.

Вчора, 13 серпня близько 22 години  надійшло повідомлення про пожежу у дев’ятиповерховому багатоквартирному житловому будинку в місті Рівне по вулиці Романа Шухевича. На місце виклику було направлено три чергових пожежно-рятувальних відділення та оперативно-координаційний центр ГУ ДСНС області. Прибувши за вказаною адресою рятувальники встановили, що осередок пожежі знаходиться в одній із кімнат квартири на восьмому поверсі. До приїзду вогнеборців сусіди вибили двері квартири з якої виходив дим та винесли на сходову клітину сина власниці помешкання 1989 року народження. Його поліцейські, що були теж на місці пожежі віднесли до карети швидкої медичної допомоги. Вогнеборці тим часом розпочали гасіння. Горів диван та речі домашнього вжитку. Пожежу швидко ліквідували. Евакуації мешканців будинку не проводилося.


Вогнем знищено меблі та речі домашнього вжитку в квартирі дев’ятиповерхового
житлового будинку. Отримав термічні опіки всього тулуба ІІ-ІІІ ступенів 31-річний син власниці квартири. Його каретою швидкої медичної допомоги госпіталізовано в опікове відділення обласної клінічної лікарні. Причина та збитки від пожежі наразі встановлюються.


Постійно бути в курсі новин вам допоможе telegram-канал газети «7 днів»