fbpx

У Рівному улюблену професію можна здобути за 4 місяці

Діліться інформацією з друзями:

Хореограф за освітою, рівнянка Яна Зайнер прийшла на навчання до Рівненського центру ПТО ДСЗ, аби отримати кваліфікацію адміністратора.

Впродовж 4 місяців навчання за індивідуальним навчальним планом слухачка опанувала документаційне забезпечення управління, організацію обслуговування відвідувачів, основи рекламного маркетингу та дизайну, українське ділове мовлення, основи професійної етики, іноземну мову за професійним спрямуванням та інші дисципліни.

Можна із впевнено сказати, що це навчання – суттєве підвищення професійної кваліфікації жінки. Як поділилася пані Яна, свій трудовий шлях вона розпочала із хореографії у дитсадку, далі – мережеві продажі, згодом – робота у рівненському Медцентрі. Саме у цьому закладі рівнянка розпочала професійне зростання: масажист, офіс-менеджер, адміністратор. Прагнення та вміння навчатися, розвиватися, вдосконалювати знання сприяли новим здобуткам рівнянки. Активній, щирій та ініціативній робітниці довіряють все складніші об’єми робіт. Отож, наступним вибором  Яни Зайнер стало професійне навчання за професією «Адміністратор».

На базі навчально-виробничого комплексу у Рівному слухачка відмінно опанувала теоретичний курс, а виробниче навчання і виробничу практику проходила безпосередньо на базі свого роботодавця.

Здобувши офіційну кваліфікацію адміністратора, випускниця сповнена нової енергії та ініціатив:

«Завжди закінчую те, за що беруся. Це стосується й робочих завдань і обов’язків. Поважаю чужу думку, йду на компроміси, але вмію відстоювати й власне бачення. До роботи ставлюся із максимальною віддачею. Хочу працювати в дружньому колективі, де усі поважають один одного».

Супроводжуюча слухачки, лаборант Рівненського центру ПТО ДСЗ Ольга Гонта та методист Валентина Кузнєцова задоволені випускницею:

«Яна Володимирівна відповідальна, наполеглива та комунікабельна. Її презентація «Визначення психологічної сумісності працівників» – справжнє дослідження, виконане на відмінному рівні. Очевидно, що адміністраторка налаштована на новий формат роботи та позитив».

Отримуючи свідоцтво державного зразка,  пані Яна  подякувала за чудові умови навчання та унікальну можливість здобути улюблену професію.