fbpx

У Рівному грабіжника затримали по “гарячих слідах”

Діліться інформацією з друзями:

У Рівному посеред вулиці пограбували жінку, із неї зірвали прикраси. Стався інцидент зранку 7 червня. Згодом поліція затримала підозрюваного, повідомляє Суспільне

Злочин стався після восьмої ранку на вулиці Жоліо Кюрі, – повідомили у пресслужбі Нацполіції області. 55-річна жінка звернулася на службу 102, що невідомий зірвав із неї два золотих ланцюжки та кулон.

“Очевидці й сама потерпіла змогли детально описати потенційного злодія. За кілька годин по цьому орієнтуванню його затримали на площі біля залізничного вокзалу. Поліцейські роти поліції особливого призначення побачили там схожого за описом чоловіка і під час поверхневої перевірки виявили у нього золотий ланцюжок, який той збирався здати у ломбард”, – зазначила пресофіцерка поліції Юлія Мозоль.

Чоловік сказав, що іншим ланцюжком він розрахувався за послуги таксі. Доля кулону поки невідома, у пресслужбі зазначили, що чоловік не пояснює свої дії. Жінку під час пограбування він не травмував.

За словами пресофіцерки, затриманим виявився 29-річний житель Волині, який вже відбував покарання за схожий злочин. Чоловіка затримали, йому готують підозру, потому суд подасть клопотання про взяття під варту на час досудового розслідування.

Поліція перевіряє волинянина на причетність до інших схожих злочинів на Рівненщині та Волині.За подібний злочин йому загрожує до шести років тюрми. 

Джерело: Суспільне