fbpx

«Рух заради здоров’я» стартував на Рівненщині

Діліться інформацією з друзями:

Естафету спартакіади «Рух заради здоров’я», що стартувала нещодавно на Рівненщині у підвідомчих установах департаменту розвитку адміністративних послуг, соціальної, молодіжної політики та спорту Рівненської обласної державної адміністрації, з нагоди 30-ї річниці Незалежності України, приймали сьогодні у комунальному закладі «Здолбунівський геріатричний пансіонат» Рівненської обласної ради.

Головною метою заходу є залучення підопічних таких установ до активного проведення дозвілля, пропаганди масового спорту та здорового способу життя, заохочення різних за віком людей до рухової активності.

Працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради, які забезпечують організацію та проведення спортивно-масового заходу, запропонували для учасників спортивні конкурси: «Флорбол», «Фітбол», «Баскетбол», «Рівновага» та «Футбол».

Після урочистої церемонії відкриття змагань, де всіх присутніх привітала заступниця голови облдержадміністрації Людмила Шатковська, підопічні інтернату швидко організувалися у команди та наполегливо і старанно виконували всі елементи конкурсів. На спортивному майданчику панувала атмосфера змагального духу, доброзичливості та позитивних емоцій.

Переможених у змаганнях, звичайно, не було. Адже сама участь у такому заході, можливість провести активно своє дозвілля, набратися вдосталь позитивних емоцій – це перемога кожного підопічного.

Пресслужба “Спорт для всіх Рівненщини”