fbpx

Рівнянин закликає облаштувати пішохідний перехід

Діліться інформацією з друзями:

З такою пропозицією до Рівненської міської ради звернувся Сергій Якимюк та зареєстрував петицію.

Облаштування пішохідного переходу з відповідними дорожніми знаками, дорожньою розміткою та додатковим освітленням на перетині вулиць Фабрична-Льонокомбінатівська в м.Рівне!

   На перетині вулиць Фабрична-Льонокомбінатівська в м.Рівне (кінцева зупинка тролейбусів №2, №4, маршрутних таксі №47, №51, кільце Льонокомбінату) відсутній облаштований пішохідний перехід. В цьому місці, не зважаючи на постійний громадський рух автотранспорту, мешканців прилеглих будинків, які проживають по вул.Фабрична, вул.Льонокомбінатівська, житлових масивів “Осінній”, “Світанковий”, “Слава Переможцям”, працівників великих підприємств Льонокомбінату та Фабрики нетканих матеріалів, поліклініка “Північна”, відсутня можливість безпечного переходу дороги, а тому, пішохідний перехід у вказаному місці вкрай важливий.

   Така недбала організація дорожнього руху змушує громадян (дітям, які прямують до школи, батькам ведучи дітей в садочки, працівникам ідучи на роботу) порушувати правила дорожнього руху та переходити дорогу в не облаштованих (заборонених) місцях.

Повний текст петиції