fbpx

Рівнянку образили дії двірника

Діліться інформацією з друзями:

Порожнє відро у двірника? Чи повинен двірник реагувати на зауваження з такого приводу?У житті трапляється чимало всіляких курйозів. Один з них стався сьогодні у Рівному через двірника.

Близько восьмої ранку до голови правління ОСББ «Шухевича – 2» Петра Будька зателефонувала знервована мешканка будинку, яка почала вичитувати його через безлад, що робиться у їхньому дворі. Від почутого Петро спершу навіть розгубився. 

– До мене нерідко телефонують співвласники, і я завжди беру трубку, – розповів Петро Будько, – бо трапляються різні дрібні, і не дуже, проблеми. Але цей дзвінок застав мене зненацька. Подзвонила жінка і поскаржилася на двірника, який з порожнім відром перейшов їй дорогу. А коли вона йому за це дорікнула, то він, мовляв, ще й «послав» її. Вибачившись за прикрий інцидент і заспокоївши мешканку, вирішив провести «виховну годину» з двірником. І знову потрапив у цейтнот. «Якщо я буду дивитися, щоб нікому не перейти з порожнім відром дорогу, – відказав той, – то я й до вечора не наведу в дворі ладу». І він фактично правий. Отож, будь мудрим, як бути.