fbpx

Рівненській “нетканці” є чим пишатися

Діліться інформацією з друзями:

Рівненська фабрика нетканих матеріалів звітує про свої дрсягнення за 2020 рік. 

НАМ Є ЧИМ ПИШАТИСЯ!!!

Друзі!

Минув старий, 2020 рік, і ми підводимо підсумки нашої діяльності у ньому.

Ось найбільші досягнення “Нетканки” у 2020 році.

1. Ріст виробництва. Попри карантин та складні березень і квітень, нам вдалося завершити минулий рік з кращими економічними показниками у порівнянні з 2019 у середньому на 5-10% за різними напрямами. Так, з поліефіру ріст виробництва склав 72 тони, з трикотажу 77 тон, поліпропілену 48 тон. ЦЕ ДОСЯГНЕННЯ УСЬОГО КОЛЕКТИВУ!!!

2. Утеплено та відремонтовано фасад адміністративного корпусу фабрики. Попри значні витрати на ремонтні та оздоблювальні роботи, вони того вартували! Адже солідне підприємство і виглядати має солідно!

3. Обрання нашого керівника Богдана ГАПЯКА членом Рівненського міськвиконкому. Богдан Володимирович з особистих мотивів не брав участі у місцевих виборах, але завдяки неабиякій активності у якості депутата та співвласника одного з найбільших рівненських підприємств, йому довірили посаду, яка по статусу не нижче депутатського мандата. Місту потрібен досвід Богдана Володимировича, як виробничника та господарника!

4. Відзначення 50-річчя фабрики. На жаль, карантин не дав можливості відсвяткувати наш півстолітній ювілей, так як ми планували, проте нам вдалося відзначити його у колі нинішніх працівників та ветеранів РФНМ на зустрічі, організованій бібліотекою на “Лебединці”.

5. Проведення фотоконкурсу “ФеНоМенальне Рівне”. Ось уже другий рік поспіль конкурс став одним із основних іміджевих проєктів “Нетканки”. Цьогоріч через відомі причини не відбулося свято вулиці Фабричної “Мануфактура”, не було спідвейних змагань, спонсором яких виступає РФНМ. Тому фотоконкурс став найбільшим проєктом, організованим фабрикою у 2020 році. Участь у ньому взяли майже 50 юних і дорослих фотомитців, які надіслали загалом понад 150 робіт!

6. Пошиття захисних масок. Наше підприємство не спеціалізується на виробництві споживчих товарів, але карантин вніс свої корективи. Навесні, коли відчувалася тотальна нестача індивідуальних засобів захисту, фабрика узялася за пошиття масок, більшість з яких було роздано безкоштовно, у якості гуманітарної допомоги, зокрема Рівненській центральній міській лікарні.

7. Ремонт двору по Фабричній 1 та 1а. Цей проєкт був найбільш бюджетним на території нашого мікрорайону у році, що минув. Одним із ініціаторів проведення благоустрою двору була адміністрація нашої фабрики і зокрема член Наглядової Ради Богдан Гапяк.

8. Висадка алеї туй поряд з фонтаном. Напередодні Великодніх свят керівництво підприємства особисто взяло участь у посадці дерев, які доповнили чудовий ландшафтний дизайн скверика поряд з фонтаном.

І це далеко не все, чого досягнула “Нетканка” у минулому році. А головне, ми впевнено рухаємося вперед як це личить ЛІДЕРУ ВІТЧИЗНЯНОЇ ЛЕГКОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ і переконані, що у 2021 році наші успіхи будуть ще більш значущими!!!