fbpx

Рівненські освітяни впроваджуватимуть у професійній освіті дорослих досвід зарубіжних колег

Діліться інформацією з друзями:

Днями відбулася онлайн робоча зустріч представників України та Німеччини. Учасникам заходу представлено чотири компонентно-орієнтовані програми для робітничих професій у сфері енергоефективного будівництва. Розглядаються та обговорюються навчальні програми, окреслюються наступні кроки співпраці, в тому числі і з Рівненським ЦПТО ДСЗ.

До діалогу запрошені керівник компоненту «Професійні кваліфікації» Данія Кріг (Німеччина), координатор компоненту Ірина Юр’єва, розробники курсів завідувач кафедри економічної політики та врядування Національної академії державного управління при президентові України та тренер, член правління Асоціації енергоаудиторів України Вадим Литвин.

З боку Державного центру зайнятості – заступник директора Департаменту політики зайнятості – начальник управління професійного навчання та професійної орієнтації Людмила Василега.

До слухання представлення долучилися представники Рівненського центру ПТО ДСЗ – заступниці директора Оксана Зигалова,  Руслана Бодренко та методист Раїса Ліхачова.  Рівненський освітній заклад – один із найбільших в системі профтехосвіти для дорослих. Тут навчають за 58 ліцензованими професіями різних галузей. І ефективні  підходи  у підготовці сучасних кваліфікованих кадрів – пріоритетне завдання освітян.