fbpx

Рівне стало першим містом в Україні куди приїхав «Кібертрак»

Діліться інформацією з друзями:

Першим містом, до якого завітала величезна фура-трансформер в рамках проекту «Кібертрак» від компаній Parimatch, VIVO, HyperX та Uklon, Федерації Кіберспорту UESF та та за підтримки НФК «Верес» стало місто Рівне.

15 червня на парковці ТРЦ Екватор усі присутні стали частиною унікального кіберспортивного дійства – фіналів місцевих змагань з СS:GO та Dota 2. Переможцями змагань з Dota 2 стала команда «Chuvash», а кращими в СS:GO були хлопці з колективу KD-1.

Михайло Святенко представник з кіберспорту ТМ Parimatch Україна: «Розвиток кіберспорту в Україні є одним з пріоритетних напрямів роботи для нашої компанії. В рамках унікального проекту «Кібертрак» ми вирушили  зі столиці містами нашої країни. За допомогою цього проекту ми надаємо можливість регіональним командам отримати незабутні емоції та досвід від оффлайн турнірів. Чимало вже було зроблено для розвитку кіберспорту в нашій країні, але це лише початок довгого продуктивного шляху.»

Окрім кіберспортивних баталій, присутні мали змогу розважитись за допомогою лаунж-зони PlayStation, настільного тенісу, фотозони та великої кількості подарунків від організаторів з Parimatch, VIVO, HyperX та Uklon. Однією з ключових подій проекту став спільний перегляд вболівальниками футбольного матчу між національними збірними Португалії та Угорщини, в якому чинні чемпіони Європи не залишили шансів опоненту.

Вже наступного дня “Кібертрак” відправився далі за маршрутом містами України  у Львів, Івано-Франківськ, Одесу, Миколаїв, Запоріжжя, Дніпро, Харків, Полтаву та Черкаси. Тур триватиме з 13 червня по 7 липня. Зустрічай свято у центрі свого міста, проводь весело час та поєднуй емоції від Євро-2020 і кіберспорту разом з Parimatch, кіберспортивним букмекером №1!