fbpx

Партія “Голос” втрачає людей

Діліться інформацією з друзями:

Десять депутатів фракції Кіри Рудик заявили про створення депутатскої групи “Справедливість”.

Група закликала Рудик здати мандат з-за прогулів та виказали  недовіру їй та Ярославу Железняку.

Нагадуємо, що перед цім  Сергій Притула покинув “Голос”

Осередок партії “Голос” у Чернівецький області оголосив про внесення подання до політради партії щодо необхідності виключення із “Голосу” Кіри Рудик, яка наразі очолює партію, повідомляє осередок партії “Голос” у Чернівецькій області.

Дослівно: “Згідно із підпунктом 4 п. 13.8.1 Статуту Партії ради Чернівецької територіальної організації Політичної Партії “Голос” приймає рішення щодо внесення подання до Політичної ради Політичної Партії “Голом” про необхідність виключення з Партії члена ПП “Голос” Рудик Кіри Олександрівни за порушення Статуту Партії”. Офіційна причина такого подання – “вчинення дій чи бездіяльності, що завдають шкоди репутації партії або дискредитують партію”.

Партійці вказують на зловживання владою Кірою Рудик. Йдеться начебто про зміну Статуту партії, де розширені повноваження голови. Що дає можливість Рудик самостійно контролювати  всі політичні, адміністративні, кадрові та фінансові ресурси, кажуть в чернівецькому осередку. Голові закидають “чистки” в партії. Виключення Сергія Притули із Політради, погрози виключити окремих нардепів із фракції, усунення голів регіональних осередків – перерахували у чернівецькому “Голосі”. 

Повідомляє Кореспондент  та УП