fbpx

Погода сьогодні достатньо мінлива

Діліться інформацією з друзями:

У п’ятницю, 5 березня в Рівному протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Нічний дрібний дощ зі снігом вранці може посилитися. У другій половині дня він зміниться на дрібний сніг і тільки ввечері закінчиться.

Температура повітря: вночі +1… +й°С, удень 0… -2°С. Вітер північний, 2-4 м/с.

Сьогодні: Сонце зійде о 06.33, зайде о 17.47. 22-й день місячного календаря (Місяць у Змієносці, третя фаза, зах. 9.31; сх. 0.37).

Є привід: День подяки співробітникам.

Мудрі кажуть: «Краще тримати рот на замку і здатися дурнем, ніж заговорити і розвіяти всі сумніви».

Марк Твен

Не забудьте привітати: Лева.

Астролог радить: Загалом важкий день, але сьогодні легко засвоюються нові навички і приходять нові ідеї. Добиваючись своєї цілі, пам’ятайте, що отримані знання можна використовувати тільки на добрі справи.

День для здоров’я: В цілому несприятливий. Особливо чутлива нижня частина хребта, тому не перевтомлюйтеся, не піднімайте важкого, побережіть спину. Не варто обмежувати себе в їжі, але й не переїдайте.

Усміхніться: – Куме, а що це воно таке, що ваша свиня на трьох ногах шкандибає? Га?

– Та я що, дурний через миску холодцю цілу свиню колоти?!

за останні 130 років 5 березня:

МАКС: 14.3° (1995)
МІН: -21.0° (1971)

Народний прогноз погоди

 5 березня вшановується пам’ять святого Лева Катанського. На цей день ще поширюється традиція не дивитись на зірки, що падають. Погода 5 березня достатньо мінлива: може бути як відлига, так і мороз. У давнину примітили: “якщо у цей день сніг тане, то довго не розтане”. Саме 5 березня починається раннє руйнування стійкого сніжного покрову. Цей день успішний для посіву насіння на розсаду помідорів, баклажанів, перцю.