fbpx

На Рівненщині стартувала ювілейна спартакіада «Рух заради здоров’я»

Діліться інформацією з друзями:

Десята, ювілейна спартакіада у підвідомчих установах департаменту розвитку адміністративних послуг, соціальної, молодіжної політики та спорту Рівненської обласної державної адміністрації «Рух заради здоров’я», з нагоди 30-ї річниці Незалежності України стартувала в комунальному закладі «Рівненський психоневрологічний інтернат», що в с. Боянівка, Олександрійської ТГ.

І це досить символічно, адже саме тут, 10 років тому, відбулись перші змагання спартакіади.

  Для підопічних інтернатів та пансіонатів вона стала досить очікуваною та улюбленою подією. За цей час команди закладів вже здобули достатній досвід у підготовці до змагань, придбали  спортивний інвентар та зручну спортивну форму.

На відкритті спартакіади з вітальним словом до присутніх звернулась Людмила Шатковська, заступник голови обласної державної адміністрації, яка побажала всім присутнім здоров’я та нових спортивних здобутків.

 Разом з департаментом співорганізаторами заходу вже традиційно стали комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради за участю Відділення НОК України в Рівненській області, комунальний заклад «Рівненський регіональний центр з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» Рівненської обласної ради, Рівненська обласна організація профспілки працівників соціальної сфери України та адміністрації підвідомчих установ.

Спартакіада відбуватиметься у два етапи. Перший – у восьми комунальних закладах департаменту, де визначатиметься склад збірних команд, які, у вересні, візьмуть участь у фінальних змаганнях.  

Підопічні інтернату тепло зустрічали гостей. Організатори підготували спеціально розроблену програму естафет. В змаганнях брали участь лише жінки, які підтримували кожну учасницю і щиро раділи успіхам. Команди на швидкість долали дистанції, вміло вправляючись з футбольним, фітбольним, баскетбольним та флорбольним інвентарем. 

Завершились змагання урочистим нагородженням та врученням сувенірів і подарунків від організаторів.

Пресслужба “Спорт для всіх Рівненщини”