fbpx

На Рівненщині одинадцять судів охоронятиме Служба судової охорони

Діліться інформацією з друзями:

Про це напередодні повідомив начальник територіального управління полковник Служби судової охорони Віктор Мороз під час офіційного візиту до Березнівського районного суду з нагоди взяття об’єкту під охорону.

«Ми перетнули екватор нашої стратегічної мапи по забезпеченню охороною судів Рівненщини. Березнівський районний суд став одинадцятим судом у нашій області, де громадський порядок забезпечують судові охоронці», – наголосив Віктор Мороз під час офіційного представлення співробітників Служби для колективу районного суду.

Відтепер співробітники Служби перевірятимуть документи у відвідувачів, а також оглядатимуть речі з метою виявлення предметів, заборонених для пронесення до приміщення суду.

Також, вони слідкуватимуть за дотриманням вимог карантинних заходів, а саме:

перебування у приміщенні суду у захисних масках;

тимчасово обмежуватимуть перебування у судовому засіданні осіб, які не є сторонами проводжання;

обмежуватимуть допуск осіб із явними ознаками захворювання;

Начальник територіального управління висловив впевненість у тому, що з цього дня працювати у Березнівському суді стане безпечніше та комфортніше.

Традиційно, на згадку Віктор Мороз вручив для Голови суду брендовану табличку із девізом Служби «Професіоналізм/Пильність/Безпека правосуддя», а жінкам квіти.

У свою чергу Голова Березнівського районного суду Антон Собчук запевнив начальника територіального управління у всебічній підтримці та співпраці задля гарантування безпеки у судовому приміщенні.


Постійно бути в курсі новин вам допоможе telegram-канал газети «7 днів»