fbpx

На Рівненщині касири торговельного залу здобувають цінні навички ще під час навчання

Діліться інформацією з друзями:

У Сарненському навчальному відділенні Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості за професією «Касир торговельного залу» навчаються місцеві безробітні.

Направлені на навчання районним центром зайнятості, слухачі завзято опановують навчальну програму, а днями приступили до виробничої практики на базах роботодавців. Вже у лютому випускники підтверджуватимуть свої професійні знання на державній кваліфікаційній атестації.

Сьогодні жінки здобувають цінні професійні навички у торговельних закладах району. Виробнича практика майбутніх касирів триватиме 1,5 місяця, отож майбутні касири  максимально адаптуються до умов роботи, здобудуть нові комунікаційні якості та із впевненістю зможуть приступити до роботи.

За словами завідувача Сарненського навчального відділення Івана Гаврилюка, усі роботодавці задоволенні теоретичними знаннями та практичними навиками слухачів

Вже наприкінці лютого слухачки продемонструють свої професійні знання на державній кваліфікаційній атестації. Успіхів та нових звитяг!