fbpx

Майбутні  кондитери на Рівненщині навчаються відповідальності перед законом

Діліться інформацією з друзями:

Відкритий урок викладачки Рівненського центру ПТО ДСЗ  Тетяни Кислюк був присвячений дисциплінарній та матеріальній відповідальності.

Майбутні кваліфіковані кондитери разом із Тетяною Євгенієвною вчилися аналізувати поведінки людей у конкретних життєвих ситуаціях відповідно до норм права, виховувати повагу до цих норм та бути відповідальними перед законом.

Інтерактивна форма спілкування дозволила слухачам проявити нові комунікаційні якості, сприяла активній командній роботі. Насичене та із застосуванням супровідних матеріалів заняття сприяло легкому та успішному засвоєнню матеріалу. Майбутні кваліфіковані робітники ознайомилися, зокрема, із  Кодексом законів про працю, отож,  зацікавлено зверталися до його положень, працювали із іншими правовими джерелами.

Важливим підсумком відкритого уроку стало те, що наприкінці слухачі вже могли запропонувати власні шляхи  вирішення окремих ситуацій, і це вкрай важливо у їхній подальшій співпраці із роботодавцями, колегами та й просто у повсякденному житті.

Присутні на відкритому уроці педагоги проаналізували організацію заняття та позитивно оцінили роботу колеги.