У терапевтичному корпусі Рівненської центральної міської лікарні, на першому поверсі, де раніше була аптека, у понеділок відкрили їдальню.
– Цей задум зародився у мене,– розповідає автор ідеї, директор Рівненського пивзаводу Маріян Года,– коли я ніс термос з їжею в лікарню під час відвідин свого знайомого, який там лікувався. Отож взяв приміщення в оренду, відремонтував його, купив необхідне обладнання і відкрив заклад громадського харчування, який назвав по-простому – «Тарілка».
Їдальня розрахована на хворих, які тут лікуються, їхніх родичів і медперсонал. А відтак харчування тут буде недорогим (комплексний обід коштуватиме в середньому до 50 гривень), зате їжа – по-домашньому смачною.
Світлана ПІКУЛА