fbpx

Кваліфіковані робітники з Рівненщини поповнюють команду професіоналів

Діліться інформацією з друзями:

Кваліфіковані манікюрники впевнено поповнили команду професіоналів Рівненської та Волинської областей.

Днями вчорашні безробітні Рівного, Рівненського району, Здолбунівського, а також Луцька та Маневицького району Волині склали державну кваліфікаційну атестацію та отримали свідоцтва державного зразка.

Як зауважила заступниця директора Рівненського центру ПТО ДСЗ Руслана Бодренко, галузь невпинно розвивається, послуги стрімко вдосконалюються, і кваліфіковані випускники одного з найпотужніших навчальних відділень закладу освіти оперативно реагує на запити ринку. Тісна взаємодія із роботодавцями дозволяє максимально адаптувати навчально-виробничий процес до реальних потреб сучасних салонів краси. Під час іспиту слухачі традиційно продемонстрували готовність до самостійної роботи та високу відповідальність.

Важливо, що навчання майбутніх майстрів манікюру відбувається на базі сучасного навчально-виробничого комплексу у місті Рівне. До послуг слухачів спеціалізовані кабінети та навчальна майстерня. Слухачі працюють із сучасними професійними матеріалами, опановують професійне обладнання, вивчають виробничі процеси та особливості роботи, технологічну послідовність. Під час навчання вони дізнаються про переваги та хімічний склад професійних матеріалів. Разом із досвідченими педагогами та на професійних майстер-класах використовують розмаїття палітри, знайомляться із чималим асортиментом сучасних засобів.

Сьогодні кваліфікованим манікюрникам важливо орієнтуватися у ринкових пропозиціях, знати особливості та переваги кожної лінії, використовувати у роботі лише якісні та перевірені матеріали.

За словами майстрині виробничого навчання Лілії Мельник, найбільш успішними і продуктивними стали слухачки з Рівного Людмила Гуменюк, Софія Купрунець, Надія Соколова та Євгенія Стецюк із Рівненського району. Свою творчість, знання та вміння практикантки продемонстрували під час виробничої практики, отож, отримали запрошення від роботодавців. Після навчання кваліфіковані манікюрниці працюватимуть у Студіях краси.

На ДКА усі слухачі презентували свої кваліфікаційні роботи – святковий, щоденний, гігієнічний манікюр, додаючи нотки літнього настрою. Серед робіт був і чоловічий манікюр. Усі роботи «чисті», акуратні, охайні та якісні. За 3,4 місяця безробітні здобули цікаву, творчу та затребувану професію, яка дозволить їм працевлаштуватися у салонах краси або ж пробувати сил у власній справі.

РЦПТО ДСЗ